Kategorier
Vil Sancho gå på kompromis?
26 Sep

Vil Sancho gå på kompromis?

Der er gået tre uger siden konflikten mellem Sancho og Ten Hag, og der ser stadig ikke ud til at være tegn på bedring i forholdet mellem de to parter. Ifølge en eksklusiv rapport fra Mirror er Sancho blevet bortvist fra alle Manchester Uniteds førsteholdsfaciliteter, inklusive holdets restaurant, og han har stadig nægtet at undskylde over for Ten Hag.
Sancho har tidligere slettet indlægget, men forholdet mellem de to ser ud til at have nået en dødvande. Inden Sancho tager initiativ til at undskylde, forventes det, at det bliver svært at få muligheden for at iføre sig en Manchester United trøje og dukke op på banen. Faktisk håber mange Manchester United-spillere, at Sancho kan lægge sin stolthed til side og afslutte konflikten med træneren. At åbenlyst pege på træneren på sociale medier er trods alt en handling, der går over grænsen. Men der er også mange fans, der støtter Sanchos opførsel. De synes, Ten Hag er for stærk. Fra at tvinge Ronaldo til at tage Red Devils nr. 7 Billige fodboldtrøjer af til at fratage Maguire anførerbindet og forvise De Gea, viser Ten Hag sin absolutte autoritet. Men den dårlige rekord i den nye sæson kan åbenbart ikke leve op til folks forventninger.
Efter at Manchester United led på hinanden følgende nederlag, spekulerede folk på, om Ten Hag ville være den næste træner, der blev fyret. Men ifølge kendte journalister har Manchester United ingen idé om at fyre ham. Klubbens øverste ledelse ved, at de er i en svær fase. Klubben tror stadig på, at Ten Hag kan blive en legendarisk træner i den nye tid. Men er dette virkelig det rigtige valg for Manchester United, som er blevet fanget i en storm af den offentlige mening?