Kategorier
Pogba risikerer suspension, Juventus suspenderer Pogbas løn
10 Oct

Pogba risikerer suspension, Juventus suspenderer Pogbas løn

Serie A Juventus udsendte et formelt brev til Paul Pogba, hvori han suspenderede betalingen af hans nuværende kontraktløn og betalte ham kun Serie A-unionens minimumsløn på 42.477 euro om året. Ifølge flere mediebekræftelser er Pogbas B-flaskeprøve til dopingtest stadig positiv, når den testes igen. Sagen vil gå i en retssag, og Pogba kan risikere en suspendering i 2-4 år.
Inden starten af den nye sæson fik Pogba, der vendte tilbage fra skade, endnu en gang høje forventninger af Juventus. Pogba har trods alt Billige fodboldtrøjer nr. 10 på og har en årsløn på 800 euro. Pogba havde engang muligheden for at blive verdens bedste midtbanespiller. alle forhold. Pogba levede dog fuldstændig op til sit fodboldtalent og missede muligheder for at bevise sig selv gang på gang. Pogba har i øjeblikket forbud mod at komme ind på alle Juventus træningsbaser, kantiner og stadioner, og det er forbudt at bruge noget Juventus-relateret træningsudstyr, trøjer, udstyr osv.
Når vi ser tilbage på Pogbas første sæson i en Juventus fodboldtrøjer, vandt Juventus Serie A-mesterskabet og nåede Champions League-finalen. Pogba vandt selv European Golden Boy Award og vandt Serie A assists-titlen. Men det har naturligvis været en vidunderlig tid, som ikke kan gentages. For fire år siden var Pogba hele 100 millioner euro værd. Nu, ifølge tyske transferoplysninger, er Pogbas tyske transferpris efter at have stået over for en suspension på grund af dopingproblemer også blevet nulstillet. For den 30-årige Pogba ser hans karriere ud til at være slut.