Kategorier
Manchester City forsinker kontraktforlængelsen med De Bruyne
25 Oct

Manchester City forsinker kontraktforlængelsen med De Bruyne

Efter at De Bruyne blev skadet i sæsonens første officielle kamp, dukkede han aldrig op på banen igen i en Manchester City trøje. Hans restitutionstid kan endnu ikke bekræftes, selvom alle er overbevist om, at De Bruyne snart vil være i stand til at møde fansene. Men trods alt var hans skade for alvorlig. For enhver atlet er flænge en af de mest alvorlige skader, der påvirker hans karriere. Selvom han vender tilbage fra en skade, kan ingen garantere, at han vil være i stand til at nå sin bedste tilstand.
De Bruyne, der er blevet udtaget til Premier Leagues bedste hold i fire på hinanden følgende sæsoner, er ikke i tvivl om sin styrke. I processen med at Manchester City vandt Triple Crown i sidste sæson, spillede De Bruyne, iført Billige fodboldtrøjer nr. 17, også en yderst vigtig rolle i Manchester City. Den offensive kombination af ham og Haaland præsterede fantastisk i sidste sæson, og samarbejdet mellem de to parter er også Manchester Citys vigtigste offensive metode. Det kan også ses på Haalands præstation i denne sæson, at Haaland efter De Bruynes skade var stærkt påvirket i den offensive ende.
Den nuværende kontrakt mellem Manchester City og De Bruyne udløber i 2025. Under normale omstændigheder har de to parter nået et tidspunkt, hvor de kan indgå i forhandlinger om kontraktfornyelse. Men på grund af De Bruynes skadesproblem forsinkede Manchester Citys ledelse forhandlingerne om kontraktforlængelse med De Bruyne. Hvis De Bruynes skade ikke kan garanteres, kan Manchester City ifølge engelske medier muligvis ikke tilbyde ham en ny kontrakt. Selvom Alvarez har præsteret meget godt i denne sæson, er der stadig en vis afstand mellem hans tekniske niveau og De Bruynes. Hvis De Bruyne i sidste ende ikke formår at forny sin kontrakt med Manchester City, vil det være et stort tab for Manchester City og Manchester Citys fans.