Kategorier
Lautaros fremkomst
03 Oct

Lautaros fremkomst

I den syvende runde af Serie A omdefinerede Lautaro, der kom fra bænken, betydningen af Inter fodboldtrøjer nr. 10 med 4 mål på kun 27 minutter. Når vi ser tilbage på Lautaros præstationer i denne sæson, har han bidraget med 10 mål og 2 assists i 8 kampe. Efterhånden som Lautaro fortsætter med at vokse og forbedre sig, er han blevet holdets kerne og søjle og er blevet bredt anerkendt.
Før han fyldte 15 år, ville Lautaro, der kunne lide Kobe og elskede basketball, aldrig have forestillet sig, at han ville opnå strålende præstationer i professionel fodbold. Overfor Lautaro, der kun var 175 centimeter høj, besluttede hans far at lade ham prøve fodboldverdenen. Jeg havde bare ikke forventet, at Lautaro, der elsker basketball, også ville præstere godt i fodbold. Derfor blev Lautaro hurtigt forfremmet til førsteholdet af Atletico Argentina og tiltrak sig opmærksomhed fra La Liga-giganterne Real Madrid og Atletico Madrid. Ved et tilfælde kom Lautaro til Inter Milan med en transfersum på 25 millioner euro efter at være blevet anbefalet af Inter Milan B&B Milito.
Siden Lautaro tog den blå-sorte Billige fodboldtrøjer på i 2018, har Lautaro vist en opadgående tendens. For et par måneder siden fuldførte Lautaro milepælen på 100 mål i sin Inter Milan-karriere, hvilket var nok til at demonstrere hans fodboldtalent. Lautaro, der missede Champions League i sidste sæson, er ivrig efter at blive stærkere med Inter Milan. I sommer blev Lautaro udnævnt som ny kaptajn for Inter Milan, og holdet førte midlertidigt Serie A-stillingen under hans ledelse. Med Lautaros stærke præstationer og fremragende statistikker i den nye sæson, har folk stillet høje forventninger til Lautaro. Jeg håber, at Lautaro kan føre Inter Milan til næste top.