Kategorier
Tottenham er ubesejret i de første 5 kampe og jagter tæt på Manchester City i stillingen
19 Sep

Tottenham er ubesejret i de første 5 kampe og jagter tæt på Manchester City i stillingen

I sommervinduet i år forlod Tottenhams nummer et kerne Kane Premier League og tog en Bayern München trøje på. Da fans stadig var bekymrede for holdets nye sæson, var der ingen, der havde troet, at Tottenham ville være i stand til at vinde de første fem kampe under ledelse af den nye træner. 4 sejre og 1 uafgjort, forbliver ubesejret. I den nuværende Premier League-stilling er Tottenhams præstation i den nye sæson, udover at Manchester City opretholder en vinderrekord og fortsætter med at føre stillingen, det mest overraskende for fansene.
Tottenhams nye træner Postkoglu har startet den nye sæson med 4 sejre og 1 uafgjort, på andenpladsen i Premier League-stillingen, varmt i hælene på Manchester Citys 5-kamps sejrsrække. Det er første gang i Tottenhams historie, at de har scoret 13 point i de første fem kampe i Premier League. Hele holdet overgik forventningerne. Især Maddison, som netop har taget en Tottenham Hotspur fodboldtrøje på i den nye sæson, er blevet kernen i Tottenhams offensiv og har bidraget med 2 mål og 2 assists i 5 kampe. Hans præstation kan siges at have bragt overraskelser til mange Tottenham-fans. Den meget stillede brasilianske landsholdsspiller Richarlison scorede også et nøglemål i Tottenhams 2-1-vending af Sheffield United. Hans præstation bragte også håb til fansene.
Testen for Tottenham er lige begyndt. Dernæst skal de møde udfordringerne fra Arsenal og Liverpool. Tottenham kæmper dog i øjeblikket på en enkelt linje, mens Arsenal og Liverpool vil indvarsle European War og League Cup-kampene, hvilket kan påvirke deres ligapræstationer. Det er værd at nævne, at Tottenham ikke har vundet en udekamp i Arsenal i 12 år. Selvom Arsenal har haft fordelen i tidligere konfrontationer, er Tottenhams styrke og udsigter mere optimistiske. Uanset hvad er duellen mellem de to hold fortsat et af de mest sete i Premier League. Lad os se frem til deres præstation!