Kategorier
Toppen af ​​La Liga – Girona
14 Nov

Toppen af ​​La Liga – Girona

Indtil videre i 2023-24-sæsonen er de fleste af de hold, der ligger i toppen af major league-ranglisten, traditionelle giganter. Når det kommer til toppen af La Liga-stillingen, kan det første, der kommer til folks sind, være Galacticos iført den hvide Real Madrid fodboldtrøjer, eller Barcelona iført den røde og blå trøje. Men resultatet var uventet. Det lille hold Girona akkumulerede 34 point med 11 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag i 13 runder, hvilket med succes efterlod Real Madrid og Barcelona og placerede sig først i ligaen!
Gironas enestående rekord og mange fremragende spillere har med succes tiltrukket sig opmærksomhed fra mange fodboldentusiaster. Den 26-årige ukrainske forward Dovbik, som først tog La Liga Billige fodboldtrøjer på i sommer, blev holdets hovedspiller, da han første gang landede i La Liga, og bidrog med 7 mål og 4 assists i 13 runder. Der er også den 37-årige uruguayanske veteran Stuani, en aktuel legendarisk spiller i Girona-klubben. Han skinnede engang i La Liga, men valgte alligevel at hjælpe Girona med at opgradere fra den spanske andendivision. Stuani lykkedes med sin styrke og loyalitet. At vinde kærligheden fra Girona-fans...
Dette hold, som oprindeligt kun havde målet om nedrykning, har vist stærk offensiv ildkraft i denne sæson og scoret 31 mål i 13 kampe, flere mål end Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid. Hele holdet er kun 160 millioner euro værd. Da der ikke er nogen topstjerner på Girona-holdet, er holdets offensive metoder meget forskelligartede, den anvendte taktik er enkel og effektiv, og spillerne samarbejder stiltiende med hinanden. Derfor er Gironas præstation i denne sæson endnu bedre end mange velhavende holds. Og Gironas række af vidunderlige præstationer minder også folk om Leicester City i sæsonen 2015-16!